free website templates

 

Ondersteunen zit in mijn DNA

"Als gepassioneerde dienstverlener geniet ik van het tot in de puntjes uitvoeren van facilitaire projecten. Ik ben in mijn element als ik een opdrachtgever voor korte of langere tijd kan ontzorgen en kan adviseren. Mijn team heeft diezelfde instelling."

MobiriseFacility & More is ontstaan vanuit mijn expertise in het ondersteunen van organisaties bij het invullen van facilitaire taken. Dienstverlening en pragmatisch ondersteunen zit mij in het bloed. Dat is dan ook wat wij bieden met ons team: wij zijn uw partner in facilitaire dienstverlening.

Kortom, wat we bij Facility & More graag doen is opdrachtgevers helpen met onze kennis en inspireren met onze ideeën.

Ons team


Facility & More bestaat uit een sterk team van experts in het facilitaire werkveld. Ons hart ligt bij het verlenen van diensten en het ondersteunen en adviseren van mensen en organisaties, zodat zij zich kunnen focussen op het primaire proces van de organisatie. 

Meer weten?

Meer weten over hoe Facility & More u kan ontzorgen met facilitaire dienstverlening? Neem contact op en wij maken vrijblijvend een afspraak met u om door te nemen waar u ons voor in kunt zetten.

 

 

Adres

Simon Vestdijkstraat 21
6708 NW Wageningen

Contact

Mobiel: 06 51917855
E-mail: info@facilityandmore.nl