online site builder

Onze werkwijze

Al onze opdrachten doorlopen verschillende stappen, waardoor we de kwaliteit van de werkzaamheden bewaken.

1

Analyse/inventarisatie 

Voor we een voorstel kunnen maken wordt er een analyse en inventarisatie van de werkzaamheden opgesteld. Op basis hiervan maken we een voorstel en doen we - op basis van onze expertise - voorstellen met betrekking tot de uit te voeren taken.

2

Voorstel 

Een compleet voorstel wordt u overhandigd, waarna we samen het voorstel doorlopen en aanscherpen / bijstellen waar dat gewenst is.

3

Opdrachtformulering 

Na het optimaliseren van het voorstel wordt de eigenlijke opdrachtformulering opgesteld. Hierin staan alle zaken met betrekking tot de werkzaamheden, de kwaliteitsborging en de budgetafspraken. Dit is het document wat na ondertekening door ons en door de opdrachtgever wordt aangehouden.

4

Uitvoering van de opdracht

Uiteraard wordt dan door ons de opdracht uitgevoerd.

5

Rapportage / evaluatie

In de opdrachtformulering wordt een frequentie afgesproken voor rapportage en evaluatie. Op de beschreven momenten zullen we rapporteren en / of de werkzaamheden en ervaringen evalueren.  

Meer weten?

Meer weten over hoe Facility & More u kan ontzorgen met facilitaire dienstverlening? Neem contact op en wij maken vrijblijvend een afspraak met u om door te nemen waar u ons voor in kunt zetten.

 

 

Adres

Simon Vestdijkstraat 21
6708 NW Wageningen

Contact

Mobiel: 06 51917855
E-mail: info@facilityandmore.nl