best css templates

Onze projecten

Facility & More heeft uiteenlopende projecten mogen uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers. Telkens weer verdiepen wij ons in de specifieke wensen en omstandigheden van de opdracht en zoeken we naar de juiste manier om die wensen in te kunnen vullen. Hieronder een paar voorbeelden van projecten.

Interim Facilitair Adviseur

Interimmanager en facilitair adviseur bij een GGZ instelling in de Randstad, ter ondersteuning van de Managers Facilitair en verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende projecten.

Begeleiding verhuistraject

Verhuiscoördinator voor de begeleiding van het verhuistraject van een kliniek/poli van een grote zorgorganisatie, die van één naar drie locaties migreerde.

Aanbestedingstraject

Projectteamleider voor een aanbestedingstraject voor de inzet van schoonmaak in de zorg.

Begeleiding inkooptrajecten 

Begeleiding van inkooptrajecten en het aanbesteden van opdrachten voor de inzet van facilitaire diensten voor een stichting voor Primair Onderwijs.

Programma Coördinator

Programma coördinator bij een universiteit, voor het faciliteren van internationale trainingen en cursussen voor professionals in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Meer weten?

Meer weten over hoe Facility & More u kan ontzorgen met facilitaire dienstverlening? Neem contact op en wij maken vrijblijvend een afspraak met u om door te nemen waar u ons voor in kunt zetten.

 

 

Adres

Simon Vestdijkstraat 21
6708 NW Wageningen

Contact

Mobiel: 06 51917855
E-mail: info@facilityandmore.nl